THE REAL GREEK EINDHOVEN

THE REAL GREEK EINDHOVEN Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 339 beoordelingen
8 aug 2019 om 21:47 Perfecte mixed grill met rijst
7 aug 2019 om 21:16 Het wachten meer dan waard.
5 aug 2019 om 7:41 Zeer tevreden
2 aug 2019 om 19:44 Je krijgt goed, lekker en veel eten, helaas moet je er soms wel lang op wachten
30 jul 2019 om 18:48 Eten is prima, jammer dat het door de drukte op de weg wat laat werd bezorgd. De friet is dan echt niks meer, wat ik dan liever heb is de Griekse rijst. Vlees (gyros) was wat vet..
29 jul 2019 om 12:43 Erg lekker. Niet te vergelijken met een shoarma tent. Mooi verpakt en goed warm. Zeker een aanrader. Volgende keer dat we Grieks gaan bestellen gaan we zeker weer hier bestellen.
29 jul 2019 om 0:38 Goed en binnen de afgesproken tijd
27 jul 2019 om 23:49 Eten was geweldig. Alles smaakte ongelooflijk lekker en het eten was goed warm. Zelfs de bezorging was super, helemaal omdat een hele knappe dame me het eten kwam brengen...
26 jul 2019 om 21:39 De bezorging was aan de late kant, verschillende keren gebeld en telefoon werd niet opgenomen. Daarnaast bleek een gerecht bedorven zalm te hebben, weer gebeld en niemand bereikbaar. Ik heb een klacht ingediend bij Thuisbezorgd, waardeloos service!
24 jul 2019 om 18:52 Zeker voor herhaling vatbaar. Lekker eten
14 jul 2019 om 20:32 Had gevraagd te bezorgen om 18.30. Eten kwam al om 17.45. Ik had nog bezoek. Heel vervelend
25 jun 2019 om 20:23 Heerlijk gegeten. Goed verpakt, alles apart, friet beetje slap. Tatziki was top!!